Yhteistyössä

Concrete5.fi on rakennettu seuraavien tahojen yhteistyönä.

WTF Design

Mainostoimisto WTF Design tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista viestinnän suunnittelua ja toteutusta – ideasta lopputuotteeksi saak­ka. Haluamme olla jyvällä tavoitteistanne, jotta voimme luoda erot­tuvaa markkinointia kohderyhmänne tarpeisiin niin, että lopputulos tuo huulille sanat WAU!, TÄH? ja FANTASTISTA!

www.wtfdesign.fi

Ohjelmistotalo Koodiavain

Koodiavain on täyden palvelun ohjelmistotalo. Valmistamme asiakaskohtaisia ohjelmistoja, tietojärjestelmiä sekä verkkomediaratkaisuja – asiakkaan liiketoiminnan parantamiseksi. Vankan ammattitaidon tukemana ja nykypäivän teknologioiden vauhdittamina suoriudumme vaativimmistakin ratkaisuista.

www.koodiavain.fi

Mainio Tech

Eikö olisikin mukavaa, jos Internet olisi täynnä loppukäyttäjien ehdoilla rakennettuja sivustoja? Mainiota, niin meistäkin! Mainio Tech on nuori ja ketterä verkkopalveluiden toteuttaja, joka tarjoaa oman osaamisensa ja kumppaniverkostonsa kautta täyden palvelun ratkaisuita verkkokehityksen saralla. Vaativimmatkaan ohjelmistohankkeet eivät ole meille ongelma, vaan hyppäämme kelkkaan kuin kelkkaan innolla mukaan!

www.mainiotech.fi

Exove

Exove on yksi Pohjoismaiden johtavista avoimeen lähdekoodiin perustuvien verkkopalveluiden suunnittelijoista ja toteuttajista. Tuotamme sekä web- että mobiiliratkaisuja, ja konsultoimme asiakkaitamme verkkoliiketoiminnan, tuotehallinnan ja tekniikan alueilla. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja palvelemaan yleisöjään verkossa innovatiivisesti ja tehokkaasti. Työmme ja ratkaisumme pohjautuvat asiakkaidemme strategiseen tahtotilaan ja tarpeisiin. Projektityössämme painotamme erityisesti sujuvaa käyttökokemusta ja teknistä toimivuutta. 

www.exove.fi

TeacherGaming

TeacherGaming on peli- ja opetusalan yritys, jonka yritysideana on jalostaa viihdepeleistä opetuspelejä. Yrityksen hittituote MinecraftEdu on kirjoitushetkellä käytössä vajaa 1500 koulussa ympäri maailmaa.

www.teachergaming.com

Collapick

Collapick Company Oy on idearikas ja uutta luova yritys, jossa työskentelee nuoria ja ammattitaitoisia tekijöitä. Suunnittelemme ja toteutamme käyttäjäystävällisiä tietojärjestelmiä, kuten sovelluksia sekä verkko- ja mobiilipalveluja. Yrityksemme sijaitsee Joensuussa, mutta toimimme ympäri Suomea.

www.collapick.com/fi

AikaDesign

Aikadesign on aikaansa seuraava sähköisen viestinnän ja webpalvelujen asiantuntijayritys.
Tuotamme laadukkaita verkkosivuja ja verkkokauppoja yksilöllisellä graafisella ilmeellä ja pikselintarkalla toteutuksella. Kulmakivenä toimii Concrete5-sisällönhallintajärjestelmä erinomaisuudessaan.

www.aikadesign.fi